Antalya'da dolmuş taksi dolandırıcılığı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, dolmuş taksi dolandırıcılığı ile ilgili açıklamada bulundu.

Antalya şehir içinde hizmet vermek üzere, Dolmuş Taksi Taşıma ve İşletme Kooperatifi kurulduğu, bu kooperatife belediye tarafından yerel seçim sonrası çalışma izni verileceği söylenerek bedel karşılığı üyelik toplandığına dair söylentileri üzerine açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi, şu uyarıda bulundu:

Son günlerde, yerel seçimlerden sonra şehir içi dolmuş taksi taşıma hizmeti verileceğine dair bilgi verilerek, kurulmuş olan bir kooperatif tarafından, üyelik bedeli alındığı ve üye toplandığına yönelik duyumlar alınmaktadır. Belediyemiz tarafından dolmuş taksi taşıma hizmetine yönelik yürütülen herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yetkisiz kişilerden duydukları vaatlere itibar etmemeleri gerekmektedir. Ulaşım ile ilgili konularda il genelinde tek yetkili olan Büyükşehir Belediyemiz dışında hiçbir kişi veya kuruma bedel ödenmesi söz konusu değildir. Belediyemizin bahse konu durumla bir ilgisi bulunmamakta olup ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.